Meny

Läsning som ger hopp

19.10.2021

Två nya böcker från Skandinaviska Bokförlaget.

 

Boken Advent handlar om Jesus. Fokus är berättelserna om Jesus födelse och hoppet om en andra ankomst. Advent är inspirerande julläsning som du också kan dela till en vän som gärna vill veta mer om Jesus och vad hans födelse och liv betyder för oss idag. Boken är som en ”adventskalender” för unga och vuxna med 31 kapitel. Ett för varje dag i december.

Förhoppningen med boken Stilla din själs längtan är att läsningen kan vara en praktisk hjälp till att hitta en djupare gudsgemenskap. Den du längtar efter.

Nedan hittar du texterna på böckernas baksidor.

Som medlem i SBs bokklubb har du 20% rabatt på dessa två böcker om du beställer senast den 25 oktober. Alla nuvarande och nya medlemmar får dessutom denna månad ett sittunderlag vid beställning av böcker. Här hittar du information om vår bokklubb.

Med förhoppning om ljus och inspiration i höst- och vintermörkret!

Marita Fors
Adventist Media

 

Advent

”Någonting hände. Någonting hände som var så avgörande att varje år stannar vi upp och sjunger sånger om det, ger varandra gåvor och berättar om det. Någonting hände – och det förändrade allt. Någonting gott.

När ett barn föds är det naturligt att föräldrarna blir förundrade – och de undrar vem deras dyrbara bebis kommer att vara som vuxen. Men Jesus födelse skapade också ett unikt under som fortfarande är levande för oss efter alla dessa år – ett under tack vare vem han redan var.

Den här boken innehåller 31 tankar om varför Jesus kom till jorden och hur det förändrade allt. Du kan läsa dem under adventstiden eller när som helst under året. De berättar om ett hopp som är förvandlande och sist och slutligen goda nyheter för alla folk.”

 

Stilla din själs längtan

”Vi längtar efter något mer än det som fyller vår vardag, något som vi inte helt kan beskriva eller ens hitta ord för. Något som saknas i våra liv. En djupare andlighet, en närmare gemenskap med Gud.

Den här boken vill hjälpa dig att hitta det som du saknar eller söker.

Boken bygger på författarens eget sökande efter en närmare och innerligare gudsgemenskap. Det sökandet ledde till att han upptäckte en sida av kristendomen som många av oss har glömt eller inte förstått. En sida som kan ge oss den gudsgemenskap vi längtar efter.

Författaren inbjuder dig att återupptäcka det som kristendomen sist och slutligen handlar om – att leva i gemenskap med Gud.”

 

Välkommen till Skandinaviska Bokförlagets webbutik

Till förstasidan