Meny

Livet Tro

Image

Detta är viktigt för oss

Det är viktigt för oss att bygga vår tro på Bibeln. Många svåra frågor har Bibeln inget direkt svar på utan man måste försöka förstå utifrån bibliska principer. Att erkänna att många frågor inte har tydliga svar är också en viktig princip för oss. Alla religiösa skrifter – inklusive Bibeln – skrevs till en grupp människor, i en specifik tid och under speciella omständigheter. Därför är det viktigt att vi reflekterar nyanserat på det vi läser. 

Vi har inte ett svar på allt men som samfund har vi vissa tankar om livet och om tron som betyder mycket för oss. Vi berättar gärna mer om det för dig. Kontakta gärna vår webbpastor. • Ett liv i gemenskap

  Vi är sociala varelser, även om våra behov är olika. Att dela en tro och en livssyn med andra skapar glädje och tillhörighet. Att dela och ge till andra kan ge större tillfredsställelse.

  Läs mer

 • Ett andligt hem

  Kommer du ihåg vad du gjorde torsdag för 2 veckor sedan? De flesta av oss ser framåt. Finns det en bra framtid för mig och mina närmaste? Finns det en framtid för vår värld och vårt klimat? Finns det något att leva för? Vi tror att Bibeln berättar den mest positiva historien om framtiden du kan föreställa dig.

  Läs mer

 • Ett liv i tjänst

  Att tjäna andra utan att förvänta sig något tillbaka är det exempel Jesus visar oss i Bibeln. Det är därför vi är intresserade av hjälparbete, omsorg och engagemang för aktiviteter som gör skillnad.

  Läs mer

 • Personlig utveckling

  Vi utvecklas genom handledning och mentorskap.

  Läs mer

 • En personlig tro

  Läs mer

 • Ett liv i balans

  Läs mer