Meny

Livet Tro

Image

Detta är viktigt för oss

Det är viktigt för oss att bygga vår tro på Bibeln. Många svåra frågor har Bibeln inget direkt svar på utan man måste försöka förstå utifrån bibliska principer. Att erkänna att många frågor inte har tydliga svar är också en viktig princip för oss. Alla religiösa skrifter – inklusive Bibeln – skrevs till en grupp människor, i en specifik tid och under speciella omständigheter. Därför är det viktigt att vi reflekterar nyanserat på det vi läser. 

Vi har inte ett svar på allt men som samfund har vi vissa tankar om livet och om tron som betyder mycket för oss. Vi berättar gärna mer om det för dig. Kontakta gärna vår webbpastor. • Ett liv i gemenskap

  I församlingen har vi en gemenskap över alla gränser.  Att dela med sig av sina livsberättelser till andra kan ge stor tillfredsställelse.

  Läs mer

 • Ett andligt hem

  Tillbedjan är att upphöja Gud och sätta honom först.  Kristna församlingar firar gudstjänst varje vecka.

  Läs mer

 • Ett liv i tjänst

  Guds hjärta bultar för den fattiga, brutna och trasiga människan. Vårt tjänande strömmar ur en egen erfarenhet av Guds nåd.

  Läs mer

 • Personlig utveckling

  Vi utvecklas genom handledning och mentorskap.

  Läs mer

 • En personlig tro

  Nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre. Men av dem är kärleken störst.

  Läs mer

 • Ett liv i balans

  En hälsosam och balanserad livsstil är något som finns där för vårt eget liv, till glädje för oss och våra nära och kära.

  Läs mer